Plavba po Seychelských ostrovech - Sea Star / Sea Bird (květen - říjen)
(Mahé – Cousin – Praslin – La Digue – Curieuse)

Zvolený termín: 

Termín na vyžádání

Počet dní:

11

Doprava:

Letecky - Praha / Vídeň

Strava:

Plná penze

Ubytování:

Loď 

Typ zájezdu:

Plavby

Popis

EXOTICKÁ dovolená na Seychelských ostrovech!
 
Vítejte v ráji!
Rádi byste navštívili několik ostrovů najednou, ale máte pouze týden dovolené? Ideální variantou je plavba lodí. Každý den strávíte na jiném ostrově nebo v jeho jiné části. Během romantické plavby holandskou dřevěnou plachetnicí se podíváte hned na několik krásných Seychelských ostrovů a budete objevovat jejich krásy a úchvatný podmořský život.

Trasa

Mahé – Beau Vallon Bay – Baie Ternay – Cousin – Praslin – Valle de Mai – La Digue – Anse Source D´Argent – Curieuse – Ile Seche - Mahé

Doprava

LETECKY Praha - Seychely - Praha

Mezinárodní letenky vám velmi rádi na požadavek zajistíme.

Uvedená cena letenky je kalkulována v běžné ekonomické rezervační třídě. Aktuální cena letenky bude potvrzena po ověření volných míst dle Vámi vybraného termínu a na základě objednávky na jména.

Ubytování

Ostrov Mahé
Eden Bleu Hotel 4*, pokoj Standard (ubytování před plavbou)
Hotel Eden se nachází v těsné blízkosti přístavu na ostrově Eden, pouhých 5 minut jízdy od letiště a 5 minut od hlavního města Victoria. Najdete zdeobchodní centrum Eden, kde naleznete supermarket, obchody a lékárnu. V hotelu vám bude k dispozici zdarma WIFI připojení, nachází se zde restaurace, casino, bar a bazén. Ubytování v hotelu Eden Bleu od 14:00 hodin a odhlášení z hotelu do 11:00 hodin.

Loď Sea Star / Sea Bird
Loď Sea Star a Sea Bird jsou moderní na zakázku vyrobené jachty, které kombinují prostor, komfort a autentickou pohostinnost na moři ideální pro týdenní pobyt. Plavby je možné se zúčastnit během celého roku. Trasa se mění pouze v závislosti na větru. Maximální počet osob na lodi je 18 + posádka. Můžete tedy loď využít i pro privátní firemní nebo rodinné či přátelské účely. Na lodi Vám bude k dispozici kajak a vybavení na šnorchlování.

Komfort na lodi
Každá loď disponuje 9 prostornými klimatizovanými kajutami. Kajuty jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC, evropskými zásuvkami a vysoušečem vlasů. Na palubě Vám bude k dispozici místo pro relax, odpočinek a opalování. V podpalubí můžete posedět u baru nebo v restauraci. Taktéž je na palubě venkovní sezení.

Sea Star má 3 stožáry, 5 plachet a je 40 metrů dlouhá. / Sea Bird má 2 stožáry, 4 plachty a je 42 metrů dlouhá.
Loď Sea Star nebo Sea Bird. Loď bude upřesněna na místě.

Stravování

Snídaně v hotelu na ostrově Mahé.
Plná penze na lodi (servíruje se kombinace mezinárodní a autentické kreolské kuchyně). V případě požadavku na dietní stravu nás prosím kontaktujte.

Poznámka:
Nápoje se hradí zvlášť (na místě).
 

Program

1. den

Praha 
Odlet z Prahy.

2. den

Seychely - ostrov Mahé 
Přílet na Seychely, kde vás na letišti mile přivítá zástupce naší CK. Transfer do vašeho hotelu a ubytování. Individuální volno a přenocování.

3. den

Mahé (Beau Vallon)
Snídaně v hotelu, a poté transfer k přístavu Inter – Island Quay, kde se v cca 10:30h nalodíte na vaši loď. Oficiální přivítání kapitánem a představení posádky. Loď vyplouvá z přístavu ve 12:00 hodin. Poplujete na severní pobřeží ostrova Mahé do krásné zátoky Beau Vallon. Možnost koupání a odpočinku na pláži. Večer ochutnáte místní kreolskou kuchyni s barbecue na lodi. Přenocování na lodi.

4. den

Mahé (Baie Ternay)
Ráno poplujete do mořského parku a přírodní rezervace Baie Ternay na západní pobřeží ostrova Mahé, kde Vám klidná křišťálově modrá voda nabídne ideální podmínky pro šnorchlování a potápění. Později odpoledne poplujete zpět do zátoky Beau Vallon, kde budete pozorovat úchvatný západ slunce. Přenocování na lodi.

5. den

Cousin – Praslin 
Brzy ráno poplujete na nedaleký ostrov Cousin, kde navštívíte chráněnou přírodní rezervaci, která je vyhlášena díky velkému počtu druhů ptactva a jejich kolonií. Můžete zde vidět i endemické druhy ptactva. Po obědě poplujete k ostrovu Praslin, kde se budete moci potápět, šnorchlovat nebo využít některý z vodních sportů. Přenocování na lodi.

6. den

Praslin (Valle de Mai)
Ráno se vylodíte na druhém největším ostrově Praslin a pojedete na prohlídku chráněné přírodní památky UNESCO – Valle de Mai. V pralese se setkáte s endemickým druhem papouška Black Parrot a uvidíte zde růst slavné kokosové ořechy coco de Mer – jedná se o ořech ve tvaru ženského klína, který váží kolem 20 kg. Po prohlídce koupání, šnorchlování a opalování.Přenocování na lodi.

7. den

Praslin – La Digue (Anse Source D´Argent)
Ranní plavba na romantický ostrov La Digue. Na tomto krásném ostrově nejezdí auta, ale pouze volské povozy. Můžete si zapůjčit kolo a ostrov si sami projet. La Digue je domovem místního endemita, lejskovce seychelského a je rovněž známý svými masivy žulových balvanů na pláži Anse Source d'Argent, která patří mezi nejfotografovanější pláže na světě. Prozkoumejte ostrov na kole, zastavte se na Union Estate, na želví farmě, zpracování kopry či na vanilkových plantážích. Přenocování na lodi.

8. den

Curieuse - Praslin
Dnes se můžete těšit na návštěvu neobydleného ostrova Curieuse. Ostrov je porostlý mangrovníky a můžete zde vidět jak želvy obrovské, tak i vodní. Oběd formou barbecue na pláži. Po obědě volno na koupání a šnorchlování. Poté se nalodíte a poplujete směrem k ostrovu Praslin. Po cestě se zastavíte u maličkého ostrůvku St. Pierre, který je ideální pro šnorchlování. Dnes večer zakotvíte u ostrova Praslin u pláže Anse Lazio. Přenocování na lodi.

9. den

Praslin - Ste Anne Marine Park - Ile Seche
Dnes poplujete zpět směrem k ostrovu Mahé. Poplujete přes mořský národní park Ste Anne Marine a zakotvíte u Ile Seche, kde budete mít poslední možnost šnorchlovat a potápět se. Přenocování na lodi.

10. den

Ile Seche – Mahé
V 08:30 hodin se vylodíte v přístavu Inter – Island Quay. Transfer na letiště a následný odlet domů.

11. den

Praha
Přílet do Prahy.

Cena zahrnuje

mezinárodní letenku Praha – Seychely – Praha vč. všech tax (běžná ekonomická třída)
ubytování ve dvoulůžkovém pokoji v hotelu Eden Bleu se snídaní (před plavbou)
ubytování na lodi ve dvoulůžkových kajutách s vlastním sociálním zařízením
uvedené transfery na ostrově Mahé
plnou penzi na lodi
program dle itineráře
přivítání anglicky hovořícím zástupcem CK
anglicky hovořící personál na lodi
24 hodinovou asistenci v angličtině po celou dobu pobytu
pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

neuvedená strava a nápoje
vybavení na potápění, instruktora
zapůjčení kola na ostrově La Digue
spropitné a výdaje osobní povahy (prádelna, internet, suvenýry)
fakultativní aktivity a výlety
přivítání ČESKÝM delegátem 1 540 Kč / osobu
cestovní pojištění – na požadavek rádi zajistíme

Nezávazná poptávka a orientační cena zájezdu

Základní služby

Cena na osobu za mezinárodní letenku
Mezinárodní letenka Praha – Seychely – Praha vč. všech tax.
18 500 Kč   x   
  =
0
Cena za pobyt na osobu ve dvoulůžkovém pokoji
Uvedená cena zahrnuje program dle itineráře kromě letenek.
83 700 Kč   x   
  =
0

Orientační cena zájezdu v Kč:

Konečnou cenu Vám potvrdí náš pracovník.

0

Informace o Vás



PRAŽSKÝ KLUB TOUR OPERATOR s.r.o.

Drahobejlova 6/2215
190 00 Praha 9, Česká republika
Facebook   Člen Asociace Cestovních Kanceláří IČ: 25626132, DIČ: CZ25626132

Email: info(@)prazsky-klub.cz 
Web:   www.prazsky-klub.cz 
COPYRIGHT Pražský Klub Tour Operator s.r.o., designed by OMEGACZECH s.r.o.
CK si vyhrazuje právo na úpravu programu, cen a termínu.