Plavba po Seychelských ostrovech - Sea Shell / Sea Pearl (květen - říjen)
(Anse Possesion - Curieuse - La Digue - Praslin - Cousin - Anse Lazio - Curieuse Bay - Anse Possesion)

Zvolený termín: 

Termín na vyžádání

Počet dní:

11

Doprava:

Letecky - Praha / Vídeň

Strava:

Plná penze

Ubytování:

Loď 

Typ zájezdu:

Poznávací

Popis

EXOTICKÁ dovolená na Seychelských ostrovech!
 
Vítejte v ráji!
Rádi byste navštívili několik ostrovů najednou, ale máte pouze týden dovolené? Ideální variantou je plavba lodí. Každý den strávíte na jiném ostrově nebo v jeho jiné části. Během romantické plavby holandskou dřevěnou plachetnicí se podíváte hned na několik krásných Seychelských ostrovů a budete objevovat jejich krásy a úchvatný podmořský život.

Trasa

Anse Possesion - Curieuse - La Digue - Praslin - Cousin - Anse Lazio - Curieuse Bay - Anse Possesion

Doprava

LETECKY Praha - Seychely - Praha

Mezinárodní letenky vám velmi rádi na požadavek zajistíme.

Uvedená cena letenky je kalkulována v běžné ekonomické rezervační třídě. Aktuální cena letenky bude potvrzena po ověření volných míst dle Vámi vybraného termínu a na základě objednávky na jména.

Ubytování

Ostrov Praslin
Le Duc Hotel 4*, pokoj Deluxe (ubytování před plavbou)
Velmi pěkný hotel Le Duc de Praslin naleznete na ostrově Praslin u krásné pláže Cote d’Or. Hotel je po nedávné rekonstrukci a obklopuje jej zahrada plná palem, jezírek a bujné tropické vegetace. Restaurace Café des Arts přímo u pláže nabízí čerstvé mořské plody. V hlavní restauraci Le Dauphine okusíte kreolskou a mezinárodní kuchyni. K dspozici je zde i moderní spa s bazénem Magna s minerální filtrací, vířivkou a nabídkou masáží a jiných procedur za poplatek. V hotelu můžete využít Wi-Fi připojení zdarma.Přímo u hotelu přes ulici se nachází pláž Cote d’Or s průzračnými vodami a bílým pískem. Jedna z nejvyhlášenějších pláží na světě, Anse Lazio, je vzdálena pouhých pár kilometrů od hotelu.

Ostrov Mahé
Eden Bleu Hotel 4*, pokoj Standard (ubytování po plavbě)
Hotel Eden se nachází v těsné blízkosti přístavu na ostrově Eden, pouhých 5 minut jízdy od letiště a 5 minut od hlavního města Victoria. V blízkosti je také obchodní centrum Eden, kde naleznete supermarket, obchody a lékárnu. V hotelu vám budek dispozici zdarma WIFI připojení, nachází se zde restaurace, casino, bar a bazén. Ubytování v hotelu Eden Bleu od 14:00 hodin a odhlášení z hotelu do 11:00 hodin.

Loď Sea Shell / Sea Pearl
Loď Sea Shell aSea Pearl jsou holandské plachetnice, které jsou ideální pro adventure dovolenou s poznáním. Plavby je možné se zúčastnit během celého roku. Trasa se mění pouze v závislosti na větru. Maximální počet osob na lodi je 18 + posádka. Můžete tedy loď využít i pro privátní, firemní, rodinné či přátelské účely. Na lodi Vám bude k dispozici kajak a vybavení na šnorchlování.

Komfort na lodi
Každá loď disponuje 8 klimatizovanými kajutami. Kajuty jsou vybaveny postelí, umyvadlem a evropskými zásuvkami. Společné toalety (3) a sprchy (4) + sprcha na horní palubě. Na palubě Vám bude k dispozici místo pro relax, odpočinek a opalování a restauraci.

Stravování

Snídaně v hotelu na Mahé a na Praslinu.
Plná penze na lodi (servíruje se kombinace mezinárodní a autentické kreolské kuchyně). V případě požadavku na dietní stravu nás prosím kontaktujte.

Poznámka:
Nápoje se hradí zvlášť (na místě).
 

Program

1. den

Praha 
Odlet z Prahy.

2. den

Seychely - ostrov Mahé - Praslin 
Přílet na Seychely na hlavní ostrov Mahé, kde vás na letišti přivítá zástupce naší CK. Transfer do přístavu, odkud poplujete trajektem na ostrov Praslin. Transfer do vašeho hotelu a individuální volno. Přenocování v hotelu.

3. den

Praslin (Anse Possession)
Snídaně v hotelu, a poté transfer k přístavu Anse Possession, kde se v cca 10:30 nalodíte na vaši loď. Oficiální přivítání kapitánem a představení posádky. Individuální volno s možností koupání či provozování vodních sportů v zátoce Possession, pojmenované po kameni, který zde před cca 200 lety položili Francouzi coby uplatnění svého nároku na ostrov Praslin. Loď vyplouvá z přístavu v 17:00 hodin. Poplujete do zátoky Curieuse Bay a vychutnáte si dechberoucí západ slunce. Večer ochutnáte místní kreolskou kuchyni formou barbecue na lodi. Přenocování na lodi.

4. den

Curieuse
Ráno poplujete na ostrov Curieuse, kde prozkoumáte tento takřka neobydlený ostrov. Prohlédnete si mangrovníkové lesy, farmu obřích želv spolu s původním doktorským domkem. Oběd formou grilování na pláži. Poté můžete relaxovat a koupat se v tyrkysových vodách. Přenocování na lodi.

5. den

Curieuse - La Digue
Ráno poplujete na ostrov La Digue, na němž můžete doposud spatřit volské povozy. Bicykly patří mezi nejpoužívanější dopravní prostředky. La Digue je domovem místního endemita, lejskovce seychelského a je rovněž známý svými masivy žulových balvanů na pláži Anse Source d'Argent, která patří mezi nejfotografovanější pláže na světě. Prozkoumejte ostrov na kole, zastavte se na Union Estate, na želví farmě, zpracování kopry či na vanilkových plantážích. Přenocování na lodi.

6. den

Praslin
Dnes navštívíte ostrov Praslin, druhý nejobydlenější ostrov na Seychelech. Zavítáte do přírodní rezervace Vallee de Mai Nature Reserve, která je zapsaná na seznamu Světového dědictví. Tato rezervace je domovem endemického druhu kokosu - coco de mer, který je ve tvaru ženského klína a váží až 25kg. Dále zde můžete vidět i endemického seychelského papouška černého (Black parrot). Projdete se úzkými zazelenalými uličkami pod palmovou klenbou. Odpoledne návrat na loď s možností šnorchlování, potápění či jiným aktivitám. Přenocování na lodi.

7. den

Praslin - Cousin
Brzy ráno poplujete na nedaleký ostrov Cousin, kde navštívíte striktně chráněnou přírodní rezervaci, která je vyhlášena díky nespočtu druhů ptactva. Můžete zde vidět i endemické druhy ptactva. Odpoledne se budete moci věnovat potápění, šnorchlování nebo provozovat jiný z vodních sportů. Přenocování na lodi.

8. den

Cousin - Anse Lazio
Ráno poplujete do Anse Lazio, na jednu z nejúchvatnějších pláží na Praslinu. Jedná se o ideální místo pro koupání a odpočinek. Dechberoucí scenerie vám vyrauí dech. Večer poplujete zpět do zátoky Curieuse, a užijete si tak rozlučkovou plavbu při západu slunce. Přenocování na lodi.

9. den

Praslin - Mahé
V 8:30h se vylodíte v přístavu Anse Possession. Následný transfer k přistavu, odkud poplujete trajektem na ostrov Mahé. Transfer do hotelu a ubytování. Odpoledne bude volné k návštěvě nejmenšího hlavního města na světě - Victoria. Přenocování v hotelu.

10. den

Mahé
Poslední individuální volno. Odpoledne transfer na letiště k vašemu odletu domů.

11. den

Praha
Přílet do Prahy.

Cena zahrnuje

mezinárodní letenku Praha – Seychely – Praha vč. všech tax (běžná ekonomická třída)
ubytování ve dvoulůžkovém pokoji v hotelu se snídaní (před a po plavbě)
ubytování na lodi ve dvoulůžkových kajutách (společné sociální zařízení)
plnou penzi na lodi
uvedené transfery vč. trajektu na ostrov Praslin
program dle itineráře
přivítání anglicky hovořícím zástupcem CK
24 hodinovou asistenci v angličtině po celou dobu pobytu
anglicky hovořící personál na lodi
pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

přivítání ČESKÝM delegátem 1 540 Kč / osobu
neuvedená strava a nápoje
zapůjčení kola na ostrově La Digue
vybavení na potápění, instruktora
fakultativní aktivity a výlety
spropitné a výdaje osobní povahy (prádelna, internet, suvenýry)
cestovní pojištění – na požadavek rádi zajistíme

Nezávazná poptávka a orientační cena zájezdu

Základní služby

Cena na osobu za mezinárodní letenku
Mezinárodní letenka Praha – Seychely – Praha vč. všech tax.
18 500 Kč   x   
  =
0
Cena za pobyt na osobu ve dvoulůžkovém pokoji
Uvedená cena zahrnuje program dle itineráře kromě letenek.
69 100 Kč   x   
  =
0

Orientační cena zájezdu v Kč:

Konečnou cenu Vám potvrdí náš pracovník.

0

Informace o Vás



PRAŽSKÝ KLUB TOUR OPERATOR s.r.o.

Drahobejlova 6/2215
190 00 Praha 9, Česká republika
Facebook   Člen Asociace Cestovních Kanceláří IČ: 25626132, DIČ: CZ25626132

Email: info(@)prazsky-klub.cz 
Web:   www.prazsky-klub.cz 
COPYRIGHT Pražský Klub Tour Operator s.r.o., designed by OMEGACZECH s.r.o.
CK si vyhrazuje právo na úpravu programu, cen a termínu.