To nejlepší ze Singapuru a Malajsie
(Singapur – Malacca – Kuala Lumpur – Cameron Highlands – Penang)

Zvolený termín: 

Termín na vyžádání

Počet dní:

11

Doprava:

Letecky - Praha / Vídeň

Strava:

Snídaně

Ubytování:

Hotel ****

Typ zájezdu:

Poznávací

Popis

SKUPINOVÝ zájezd / ANGLICKY hovořící průvodce
Odlet každý čtvrtek.
Garantovaná data odjezdů s mezinárodní skupinkou od 2 do 16 účastníků.

Trasa

Singapur – Malacca – Kuala Lumpur – Cameron Highlands – Penang

Doprava

LETECKY Praha - Singapur / Penang - Praha
Mezinárodní letenky vám velmi rádi na požadavek zajistíme.
Uvedená cena letenky je kalkulována v běžné ekonomické rezervační třídě. Aktuální cena letenky bude potvrzena po ověření volných míst dle Vámi vybraného termínu a na základě objednávky na jména.

Transfery klimatizovaným busem.

Ubytování

hotely 4*

Stravování

snídaně

Program

1. den

Praha – odlet
Odlet z letiště v Praze.

2. den

Singapur – přílet
Po příletu transfer do hotelu k ubytování a individuální volno. Večer vyzvednutí z hotelu a prohlídka města po setmění. Navštívíte park Gardens by the Bay s řadou atrakcí: „Květinový dóm“ se sbírkou exotických rostlin, „Les mraků“ s krytým 35 metrů vysokým vodopádem (za příplatek), či ikonický „Háj superstromů“ s impozatní světelnou show. Na unikátní střešní terase hotelu Marina Baya Sands, 200 metrů nad městem, budete moci obdivovat Singapur i celou zátoku Marina z ptačí perspektivy. Dalším skvělým zážitkem pro Vás bude 20minutová plavba říčním taxi. Návrat do hotelu a nocleh.

3. den

Singapur (snídaně)
Po snídani začíná prohlídka města. Jízda Občanskou čtvrtí kolem sportovního hřiště Padang, Singapurského kriketového klubu, historické budovy parlamentu a Singapurské národní galerie. Zastávka v parku Merlion poslouží jako příležitost užít si panoramatický výhled na zátoku Marina a vyfotografovat se s bájným Merlionem - tvorem, který je napůl lev a napůl ryba. Prohlídka pokračuje návštěvou starého taoistického chrámu Thian Hock Keng a projížďkou Čínskou čtvrtí. Dále navštívíte Singapurskou botanickou zahradu, první singapurskou památku na listině UNESCO, která obsahuje sbírku až 60,000 orchidejí. Prohlídka města končí „Říčním safari“, rozsáhlým parkem s více jak 6,000 druhy zvířat včetně pandy velké. Zvláštní část parku představuje „Amazonský prales“, největší sladkovodní akvárium na světě (prohlídka bez průvodce). Rozloučení s průvodcem a skupinou. Večer individuální volno. Nocleh v Singapuru.

4. den

Singapur – Malacca (snídaně)
Časná snídaně. Transfer na místo setkání se skupinou a odjezd do Malakky. Po příjezdu do města následuje prohlídka historických památek: čínský chrám Cheng Hoon Teng, mešita Kampung Kling, ulice Jonker Street s mnoha obchůdky a restauracemi. Dále Muzeum dědictví Baba Nyonya – tří zachovalých přepychových domů z 19. století a nizozemského Rudého náměstí s růžovou budovou Stadhuy, malackou hodinovou věží a kostelem Christ Church. Na závěr prohlídky navštívíte pozůstatky portugalské pevnosti Porta de Santiago, jedné z nejstarších dochovaných evropských staveb v celé Asii. Ubytování a nocleh v hotelu v Malacce.

5. den

Malacca – Kuala Lumpur (snídaně)
Brzy ráno snídaně a odjezd do hlavního města Malajsie, Kuala Lumpur. Celodenní prohlídka města zahrnuje zastávku u Královského paláce, Národní mešitu, budovu hlavního nádraží, Národní památník před budovami parlamentu, Náměstí nezávislosti, krátkou zastávku u Paláce sultána Abdula Samada a britského klubu Selangor Club, kostel Svaté Marie a chrám Seri Mahamariaman. Následuje volno na nákupy v Čínské čtvrti. Na závěr dne se vyvezete na nejvyšší vysílač v jihovýchodní Asii s panoramatickou vyhlídkou na večerní velkoměsto. Nocleh v Kuala Lumpur.

6. den

Kuala Lumpur (snídaně)
Prohlídka města pokračuje návštěvou návštěvnického centra Royal Selangor, největšího výrobce cínových produktů na světě. Dále cesta k posvátným hinduistickým jeskyním Batu ve skalách nedaleko města a navštívíte fabriku na výrobu batiku. Nocleh v Kuala Lumpur.

7. den

Kuala Lumpur – Cameron Highlands (snídaně)
Po snídani vyrazíte na sever. Cestou zastávka u vodopádu Lata Iskandar a v místní osadě. Prohlídka malebné krajiny Cameron Highlands s návštěvou čajové plantáže, továrny na čaj, tržiště a kaktusové zahrady. Ubytování a nocleh v hotelu v Cameron Highlands.

8. den

Cameron Highlands – Penang (snídaně)
Snídaně. Poté cesta pokračuje brzy ráno návštěvou královského města Kuala Kangsar. Projížďka čtvrtí Bukit Chandan Vám ukáže rozmanitou malajskou architekturu. Uvidíte mešitu Masjid Ubudiah, královský palác Istana Iskandariah či Královskou galerii sultána Abdula Azize. Následuje plavba po řece ve vyhlídkové lodi. Po přistání navštívíte jednoho z posledních kovářů vyrábějící dýky Kris s vlnitou čepelí, symbol malajské monarchie. Prohlídka tradičního řemesla pokračuje návštěvou centra Labu Sayong, kde místní ženy vytvářejí unikátně tvarované nádoby a vázy. Poté se po jednom z nejdelších mostů na světě převezete na „perlu Orientu“, ostrov Penang. Zde ubytování a nocleh.

9. den

Penang (snídaně)
Snídaně. Dnes prohlídka ostrova, počínaje třetí nejdelší sochou ležícího Buddhy na světě. Následuje prohlídka chrámu Kek Lok Si, nazývaného „Chrám tisíce Buddhů“, britské pevnosti Fort Cornwallis, vodní vesnice u promenády Weld Quay a „Ulice harmonie“, kde pokojně sousedí kostely, čínské a hinduistické chrámy i mešity. Dále návštěva domu klanu Khoo Kong Si. Na závěr prohlídky se provezete rušnými ulicemi v rikše. Po zbytek dne individuální volno. Nocleh na ostrově Penang.

10. den

Penang – odlet (snídaně)
V průběhu dne transfer na letiště na ostrově Penang a odlet do Prahy.

11. den

Praha – přílet
Přílet do Prahy během dne.
 

Cena zahrnuje

mezinárodní letenky Praha – Singapur a Penang – Praha vč. letištních tax (běžná ekonomická třída)
ubytování ve dvoulůžkových pokojích ve 4* hotelech
snídaně
skupinové transfery klimatizovaným busem dle programu
návštěvy a vstupy do památkových a dalších objektů podle programu
anglicky hovořící průvodce
pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

stravování a nápoje nad rámec programu
spropitné místním průvodcům a řidičům
výdaje osobní povahy
poplatky za fotografování a natáčení v památkových objektech (pokud jsou)
další vstupy, výlety a aktivity neuvedené v programu
cestovní pojištění – na požadavek rádi zajistíme
pobytovou taxu v hotelech (2 – 10 MYR / pokoj / noc dle lokality)

Nezávazná poptávka a orientační cena zájezdu

Základní služby

Cena na osobu za mezinárodní letenku
Mezinárodní letenka Praha - Singapur / Penang - Praha vč. všech tax.
18 000 Kč   x   
  =
0
Cena za pobyt na osobu ve dvoulůžkovém pokoji
Uvedená cena zahrnuje program dle itineráře kromě letenek.
29 100 Kč   x   
  =
0

Orientační cena zájezdu v Kč:

Konečnou cenu Vám potvrdí náš pracovník.

0

Informace o Vás



PRAŽSKÝ KLUB TOUR OPERATOR s.r.o.

Drahobejlova 6/2215
190 00 Praha 9, Česká republika
Facebook   Člen Asociace Cestovních Kanceláří IČ: 25626132, DIČ: CZ25626132

Email: info(@)prazsky-klub.cz 
Web:   www.prazsky-klub.cz 
COPYRIGHT Pražský Klub Tour Operator s.r.o., designed by OMEGACZECH s.r.o.
CK si vyhrazuje právo na úpravu programu, cen a termínu.